Odense, Svendborg, Albertslund og Farum

COOKIEPOLITIK HOS DANICA REVISION

INTRODUKTION

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

HVAD ER COOKIES?

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvor længe opbevares cookies?

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 Sådan afviser eller sletter du dine cookies?

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser.

Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Det er altid frivilligt om du siger ja til cookie, men du skal være opmærksom på hvis du afviser cookie, at så vil der være funktioner og services du ikke kan bruge, fordi nogle funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg du foretager.

Sletning af cookies

De cookies som du tidligere har accepteret, kan du nemt slette hvis du ønsker det. Du skal starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: (indsæt selv relevante link, med adgang til at slette cookies)

 

Slet lokalt lager
“Lokalt lager” er en anden måde at gemme data i en browser end cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi bruger følgende tredjepartscookies:

Google Analytics

YouTube

Facebook

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: eb@danicarevision.dk.  Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hjemmesidens udgiver og kontaktoplysninger

Danica Godkendt Revisionsfirma ApS
Tlf.: +45 60 88 63 34
E-mail:       eb@danicarevision.dk
Adresse:     Egegårdsvej 20, 5260 Odense S

CVR:         37 60 36 86

 

Danica Rådgivning ApS

Tlf.: +45 60 88 63 34
E-mail:       eb@danicarevision.dk
Adresse:     Rørvang 11, 2620 Albertslund

CVR:         40 07 89 16